Şişme Oyun Parkı Tarihçesi

Şişme Oyun Parkı Tarihçesi
ŞİŞME ZIPZIP OYUN PARKLARININ TARİHÇESİ

Balorama şişme oyun parkları, şişme kaydıraklar, şişme top havuzları çocuklarını spor yaparken eğlendirmek isteyen ailelerin bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor peki bu oyun parklarını kim icat etti biliyormusunuz?

İlk şişme oyun parkı 1950’lerin sonunda John Scurlock tarafından İngiltere’de geliştirildi. Tenis kortlarını kapatmak için farklı materyaller icat edilirken Scurlock, tenis kortunu dış etkilerden korumak için şişirilebilir bir örtü icat etti. Bu yeni fikrin test aşamaları sırasında Scurlock fark etti ki çalışanları bu havayla dolmuş icadın üstünde zıplıyor ve eğleniyorlardı!
Çocukların eğlenmesi için şişme materyallerin kullanımı fikrinden sonra Scurlock kendi şirketini kurmuştur. Şirket tarafından ilk olarak sadece şişme hava yastıkları geliştirildi ve üretildi. Bu yastıklar Scurlock’un şirketinin popülaritesini arttırdı ve yeni modeller tasarlanmaya ve bunlara duvarlar eklenmeye başlandı. Pencereler eklendi ve böylece bugün de hepimizin bildiği klasik şişme oyun parkları şekil aldı.

ŞİŞME OYUN PARKI KULLANIM ALANLARI

Okullar, kreşler, rehabilitasyon merkezleri, işletmeler, dinlenme tesisleri, çay bahçeleri, parklar, villalar, yazlıklar, tatil köyleri, oteller, AVM'ler ve bunun gibi çocukların bulunduğu her alanda kullanılabilir.
Ürünlerimiz sabit bir elektriğin ve gece kullanılacaksa ışıklandırmanın olduğu her alanda kullanılabilir.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.