Şişme Palyaço Kostüm

Şişme Palyaço Kostüm
 

Şişme palyaço ve şişme kostümler 2mt-3mt arasında değişen ölçüleri, canlı renkleri ve etkili imaj görünümleri sayesinde günümüzün en etkili reklam araçlarından biridir.

Şişme kostüm palyaço balon içindeki kullanıcının beline bağlı aküden aldığı enerjiyle çalışan şişme motoru, şişme kostümün şişik kalmasını ve içeriye sürekli olarak temiz hava pompalanmasını sağlar.

Şişme Kostüm'ün içi hava dolu olduğu için kullanıcıya her hangi bir yük binmez. Şişme kostüm kullanımı çok basit olduğu için, profesyonel bir ekip ihtiyacı yoktur. Şişme Palyaço göğsündeki tek taraflı görme gözü sayesinde kullanıcı dışarıyı görebilir.

 

Şişme palyaço kostümler iyi paketlendiklerinde el taşıma çantasına sığacak boyuta gelirler. Şişme palyaçolar çantalı bir şekilde 15 kg dan daha hafiftir. 1992 den buyana sahip olduğumuz tecrübeyle şişme kostüm imalatında en kalın malzemeleri tercih ediyoruz. Ürünler silikonlu yağmur geçirmez oxford malzemeden imal edilir ve tabanlarında kalın eva tabanlıklar vardır.

 
Sipariş vermek için : 0212 5498960 - 0555 8016230 numaralı telefonlarımızı arayabilir veya online sipariş vermek için web sitemizdeki arama kısmına şişme palyaço yazıp ürünü bulduktan sonra sepete ekleyip satın alma işlemini sonlandırabilirsiniz.
 
 Şişme palyaçolar iyi paketlendiklerinde el taşıma çantasına sığacak boyuta gelirler. Şişme palyaço balon kostümler çantalı bir şekilde 15 kg dan daha hafiftir. 1992 den buyana sahip olduğumuz tecrübeyle şişme kostüm imalatında en kalın malzemeleri tercih ediyoruz. Ürünler silikonlu yağmur geçirmez oxford malzemeden imal edilir ve tabanlarında kalın eva tabanlıklar vardır.
 Şişme Palyaço İmalat
ŞİŞME PALYAÇO BALON KOSTÜM ÜRÜN EKLENTİLERİ:
2ADET 12V AKÜ
1ADET ŞARJ ALETİ
1ADET AKÜ ÇANTASI
1ADET TAŞIMA ÇANTASI


Linke Tıklayabilirsiniz :
 
 
Şişme Palyaço Kostüm
   
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.