Şişme Park Motor Bakımı

Şişme Park Motor Bakımı
MOTORUNUZUN VERİMİNİ NASIL ARTTIRIRSINIZ

Her şişme oyun parkını şişirmek ve şişik kalması için motora gerek vardır.
Fakat normal kullanım sırasında motorun itici pervanelerine yapışan ve verimliliği ve oyun parkının şişkinliğini azaltan kir, toz, vb. maddeler olabilir.
Bu durumun çözümü olarak uzun ve ince bir tornavida alıp motorun çıkış kısmından dikkatlice ileri iterek yapışmış olan kiri bu itici pervanelerden çok nazikçe geri çekmek olabilir. Bunu yaptıktan sonra, motoru çalıştırın ve kimsenin çıkışını kapatamayacağı düzgünce bir yere yerleştirin ve az önce temizlediğiniz tüm kirin topak halinde geri çıktığını ve motorun çıkış yüzeyini kaplamadığından emin olun.
Bunu yaparken maske ve göz koruyucu gözlük kullanmanız önemlidir ve işlem sırasında aniden motorun açılmayacağından emin olmanız gerekmektedir. Ayrıca, motor oyun parkına bağlı değilken bir-iki saniyeliğine çalıştırılmalıdır, aksi halde motor dişlilerine gereğinden fazla yük binebilir.
Lütfen bu temizlik işlemi sırasında en üst düzeyde özen gösterin ve yanlışlıkla çarklara zarar vermeyin.
Motor ağız kısmındaki tel ızgaranın her zaman hava giriş-çıkışını engellemeyecek kadar temiz olduğunu kontrol edin aksi halde şişme balonunuz yeteri kadar şişik olmayacaktır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.