Şişme Su Kaydıraklı Şişme Aquapark ve Şişme Havuz Teknik Özellikler

Şişme Su Kaydıraklı Şişme Aquapark ve Şişme Havuz Teknik Özellikler
  Önemli Özellikler:

 

Şişme Aquapark Su Kaydırağı: Bu şişme su parkı, çeşitli işlevleri ve eğlenceyi ayağınıza getirir. Kaydırak, tırmanma duvarı, şişme havuz ile çocuklar aynı anda çeşitli oyunların keyfini çıkarabilirler. Çocuklara mutlu bir çocukluk verin! Şişme Oyuncak 3 çocuk için uygundur. 3-10 yaş arası çocuklar için uygundur.

 

Su parkının Keyfini Çıkarın: Şişme Aquaparka hortumunuzu bağlayın, çocuklar bu şişme su kaydırağı ile sonsuz eğlenecekler. Kaydıraktan kayan çocuklar su havuzuna düşecek ve eğlenceye başlayacaklar, bu şişme su parkı çocuklara serin bir yaz getirecek.

 

Dayanıklı Malzemeler ve Güvenli Tasarım: Aşınmaya dayanıklı birinci sınıf pvc malzemelerden üretilmiştir. Premium dikiş teknikleri ile birlikte, bu şişme su parkı çocuklar için sürekli eğlence sağlayacaktır. Atlama alanı, çocukların oynarken güvenliğini sağlamak ve maksimum havalandırma sağlamak için şişme duvarlarla çevrilidir.

 

Hızlı Şişirme ve Söndürme: Bu su parkının şişmesi sadece birkaç dakika alır ve uzun ve kısa bir hava çıkış borusu aracılığıyla hızla söndürülebilir. Tüm süreç, çocuklara daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Uzun süre beklemek zorunda kalınmaz. Bahçe, park, çim vb. kullanım için uygundur.

 

Aksesuarlar: Kolay saklama ve taşıma için bir taşıma çantası. Stabilite ve sağlamlığı sağlamak için 7 adet kazık, kolay bakım için 4 tamir yaması ve yapışkan dahildir.

 Açıklama:
Bu şişme su parkı, çocuklar için boş zaman geçirmek için mükemmel bir hediyedir.
 
Bir kaydırak, bir sıçrama havuzu, tırmanma duvarı ve atlama alanı, çocuklar sadece birden fazla etkinlikten zevk almakla kalmaz, aynı zamanda dengesini de kullanabilirler. Şişme Su Kaydırağı ve Şişme Havuzlu Aquaparkımız aşınmaya dayanıklı pvc malzemelerden yapılmış, çocuklara sürekli mutluluk getirecek kadar dayanıklıdır ve onlara uzun süre eşlik edecektir. Buna ek olarak, bir taşıma çantası ile, şişme su kaydırağı istediğiniz yere götürebilirsiniz.
 
Şişme Aquapark Havuz arıyorsanız, bir tane satın almaktan çekinmeyin!
 
*Koruyucu kazıklar şişme parkın devrilmesini engeller.
*Parlak renkler çocuklar için daha çekicidir.
*Bahçe, çim, park ve benzeri gibi birçok yer için uygundur.
*Premium pvc malzemelerden yapılmıştır ve uzun ömürlüdür.
*Güvenlik için uyarı etiketi mevcuttur.
*Taşıma çantası ile kolay taşıma ve depolama imkanı.
*Bir hortumla su püskürtme fonksiyonunu ekleyebilirsiniz.
*Çoklu oyun alanları çoklu zevkler getirir.
*Çocukların güvenliğini korumak için kaydırak üzeri file duvarlar verdır.
*Kolay bakım için bir tamir seti ile gelir.
*Birkaç dakika içinde hızlı şişirip-indirme özelliği.

Şişme Aquapark

Şişme Su Kaydırağı ve Şişme Havuzlu Aquapark Fiyatları


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.