Survivor Şişme Parkur

17-03-2020 08:44
Survivor Şişme Parkur

Survivor Şişme Parkur


Survivor Şişme Parkurumuz yeni model bol aktiviteli oyun parkurlarındandır. 2019 yılına bomba gibi düşen survivor şişme parkurlarımız içerisinde birçok aktiviteyi bir arada bulundurduğu için herkesin ilgisini kolayca çekecektir. Geniş bir alana sahip olmasıyla aynı anda birçok kişinin parkuru kullanmasına elverişlidir.

Balorama güvencesi ve kalitesiyle imal edilmiş şişme oyun parklarımız, çocuklarınıza maksimum güvenlikli, inanılmaz eğlenceli dakikalar yaşatır. Balorama güvencesini tercih etmeniz uzun vadede size büyük faydalar sağlar.

Yıllardır süregelen tecrübemizle, Balorama kalitesi ve güvencesiyle satış sonrasında da hizmetinizdeyiz. Satış sonrasında her türlü arıza ve sorunda süresiz olarak hizmetinizdeyiz. Unutmayın her ürün bizim kalite ve güvencemizdedir!

Şişme çocuk oyunları, şişme oyun parkları, çocuk parkı ve oyun parkı üretiminde değişmez tedarikçiniz.

Sipariş vermek için : 0212 5498960 - 0555 8016230 numaralı telefonlarımızı arayabilir ve sipariş vermek istediğiniz Ürün Kodu: 90558 olan survivor şişme parkuru ürünümüzü ilettikten sonra satış departmanındaki arkadaşımızla detayları görüşebilirsiniz.

Linke Tıklayabilirsiniz : Survivor Şişme Parkur

1992 yılından beri alanında öncü olan firmamız kalite ve güvencesiyle sektör devlerinin arasında yer almaktadır. Şişme oyun parkları, top havuzları, trambolinler, şişme reklam ürünleri ve şişme çadır imalatlarımız mevcuttur. En kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz. İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz garantimiz altındadır. Birçok ülkeye ihracatımız mevcuttur.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.