İç Mekan Softplay Oyun Parkı Fırsatları

22-05-2019 11:40
İç Mekan Softplay Oyun Parkı Fırsatları

İç Mekan Oyun Parkı Fırsatları

İç mekan oyun alanı, ekonomi ve nüfus büyüdükçe yıllarca hızlıca büyüyecek ve büyük pazar fırsatları yaratacak gelişen bir iştir.
Çocuk oyun parkı merkezi sektöründe küresel pazar hacmi için resmi istatistikler bulunmamakla birlikte, yeni yapılan çalışmalar kapalı softplay oyun parklarının sayısının ülke başına binden fazla olduğunu göstermektedir. Ülkemiz genelinde de her alışveriş merkezinde yeni işletmeler açıldıkça ve yeni oyuncular bağımsız alanlara yatırım yaptıkça sayı artmaya devam ediyor.

Her zaman yeni ve eski müşterileri oyun parkınıza çekiyoruz

Balorama olarak ürün inovasyonu için sürekli çaba gösteriyoruz. Oyun merkezinizi mevcut ve yeni müşteriler için sürekli heyecanlı tutabilmeniz için daima yeni oyun parkı ekipmanları ve top havuzu malzemeleri lanse ediyoruz.

Bizimle İç Mekan Oyun Parklarınızı Büyütebilirsiniz

Gelişmekte olan ülkelerde iç mekan oyun alanlarına aç yepyeni bir pazar var. Güvenli, hijyenik ve eğlenceli softplay oyun alanlarına olan talep çok büyük. Farklı ekipmanları top havuzlarına entegre edebilen oyuncular boş pozisyonu dolduracak ve ilk olmanın avantajından yararlanacaktır. Mevcut kapalı oyun alanlarınız için geliştirdiğiniz iş modeli ve pazarlama çalışmalarını gelecekte açacağınız şubeler için kullanabilir ve frenchising veren büyük bir işletmeye dönüşebilirsiniz.

Dışarıda hava sıcak veya soğuksa işleriniz artar

Klimalı kapalı iç mekan softplay oyun alanları sıcak veya soğuk mevsimlerde hem çocuklara hem de ebeveynlere karşı konulmaz ve mükemmel bir iç mekan eğlencesi sağlar.

Kanıtlanmış iş modeli

İç Mekan Oyun Parkları ve çocuk oyun merkezleri, Batı ülkelerinde kanıtlanmış iş modelleridir. Ülkemizdeki tüketiciler top havuzu trendini yakından takip ediyor. Çocuklar için iç mekan oyun alanında oynamak ve doğum günü partilerini softplay parklarda yapmak çok yaygın ve popüler olacak.

Ülke geliri arttıkça işleriniz artar

Gelişmekte olan ülkelerde artan gelir düzeyi, ailelerin çocuklara yönelik eğlence faaliyetleri için harcayacak daha fazla geliri olduğu anlamına gelir. Ebeveynler, bütçelerini çocuklara yönelik ürünlere harcanmaya daha isteklidir. İç mekan oyun merkezleri, özellikle Balorama’nın elektrikli softplay yumuşak oyun parkı serisi gibi yenilikçi ve heyecan verici oyun unsurlarını içerenler, her zaman daha fazla müşteri çekerler.Sürekli kendini ve ürünlerini yenileyen tesislere aileler ziyaret etmeye davet edecektir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.