Neden Balorama Softplay Top Havuzları

04-04-2019 22:30
Neden Balorama Softplay Top Havuzları

Neden Balorama

1992 yılından buyana imalat, ithalat ve satış konusunda hizmet gösteren firmamız 3.000.000 TL ödenmiş sermayesiyle sektörün en güçlü firması olmayı sürdürüyor.Ürünlerimiz için EN 1176 – EN 14960 – CE –İSO sertifikalarına ve 3. Şahıs mali mesuliyet sertifikasına sahibiz. Firma olarak, top havuzlarınız için en iyi ekipmanı, en uygun fiyata aldığınızdan ve ürünü aldığınız firmaya kesintisiz hizmet için güvenebileceğinizden emin olmanız gerektiğini biliyoruz. Balorama Oyun Ekipmanları, tüm bu gereksinimlerinizi karşılayabilecek bir üretici olmaktan gurur duyuyor, müşterilerimize bu eşsiz avantajları sunarak kendimizi rakiplerimizden farklı kılıyoruz;

Güvenilir Kalite

Softplay oyun parkı işletmelerinin başarısının sürekliliği, güvenilir oyun alanı ekipmanlarına bağlıdır. Oyun ekipmanları sık sık arızalanırsa oyun merkezinizde uzun vadeli bir başarı beklenemez. Balorama, 1992'den beri iç mekan oyun parklarının en güvenilir yerli üreticisi olmuştur. Kalitemiz yüksek kaliteli girdi, gelişmiş makinelerin kullanımı ve sıkı kalite kontrol süreçleriyle garanti edilmektedir.

En İyi Servis ve Destek

Tüm ürünlerimizde siparişten teslim sonrası sürece kadar her zaman yanınızda olup, en iyi desteği sağlarız.İç mekan softplay top havuzu satış öncesi ve sonrası destek hizmetimiz; tasarım, temalandırma, kurulum bakım, açılış sonrası tophavuzu, trambolin, şişme oyun parkı ve jetonlu oyun makineleri içeren çocuk parkınızı iyi durumda ve sağlıklı tutmaya kadar her aşamada size rehberlik eder.

En İyi Fiyat

Fabrikamız son derece verimli ve düşük maliyetli üretim gücünü sağlayan Türkiyenin en gelişmiş sanayi bölgesi olan İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde yer almaktadır. Maliyetlerimizi düşürmek, sizlere en uygun fiyatlı ürünleri sunabilmek için her zaman yeni teknolojiler kullanır ve üretim sürecimizi geliştiririz. Tüm ürün girdilerimiz ve hammaddelerimiz yıllık bazda alınıp dev depolama tesislerimizde stoklanır. Balorama müşterilerine her zaman en yüksek uluslararası standarda sahip ürünleri en iyi fiyata sunarız.

Müşteri Odaklı

İç mekan oyun alanlarını tasarlarken kendimizi oyun alanı sahibinin yerine koyarız. Deneyimli tasarım ekibimiz oyun parkınızı en iyi şekilde tasarlamanız, doğru içeriği satın almanız, görselliği maksimum kullanmanız, en güvenli ve karlı softplay oyun parkını yaratmanız için sizinle birlikte çalışır.

En Yeni ve Geniş Ürün Yelpazesi

Rekabet edebilmek için top havuzu ve oyun parkınız piyasadaki rakiplerinizden daha çekici olmalıdır. İç mekan oyun alanınızı taze ve heyecanlı tutmak için sürekli yeni oyuncaklar eklenmelidir. Balorama, Türkiyenin en büyük ürün yelpazesine sahip oyun ekipmanları üreticisidir ve pazara hızlı bir şekilde yeni ürünler sürmekteyiz. Bu, oyun alanınız için en cazip ekipmanları seçebileceğiniz anlamına gelir ve yeni ürünler piyasaya çıktığında, rakipler daha duymadan önce sipariş verebilir ve alabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Oyun Parkı

İster mahallenizdeki çocuklar için küçük bir top havuzu, ister binlerce metrekarelik iç mekan eğlence merkezi olsun sizin için her zaman bir çözümümüz var. Geniş ürün yelpazemiz, istek ve bütçenizin dahilinde softplay oyun parkı kurmanıza olanak sağlar, bizim için çok büyük ya da çok küçük bir iç mekan oyun alanı projesi yoktur.

Anahtar Teslim Oyun Parkı Projeleri

İç mekan oyun parkı, oyun ekipmanından daha fazlasını içerir. Birçok aksesuar daha iyi müşteri deneyimi sunmanıza yardımcı olur ve işletmeniz için daha fazla gelir yaratır. Jetonlu oyun makineleri, softplay oyuncaklar, şişme oyun parkları, zemin ve duvar kaplama tatami minderleri, havuz topları, parti odaları için ahşap çocuk oyun malzemeleri ve mobilyaları, trambolinler, kum havuzları, sünger oyun ekipmanları, park bahçe oyuncakları, dekorasyon, dijital baskı dahil işletmeniz için anahtar teslim kapalı oyun alanı çözümü sunarız. Kendi üretmediğimiz ürünleri, Türkiye’nin ve dünyanın  en büyük ve güvenilir tedarikçilerinden bayilik yoluyla tedarik ederek sizin için hem para hem de zamandan büyük bir tasarruf sağlıyoruz böylece size oyun alanı işini yönetmeye odaklanmak kalıyor.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.