Top Havuzundan Nasıl Para Kazanılır?

23-05-2019 09:32
Top Havuzundan Nasıl Para Kazanılır?

İç Mekan Top Havuzundan Para Kazanmak

Doğru yerde iç mekan oyun alanına sahip olmak ödüllendirici bir iş olabilir. Ortalama ilk yatırımınızı açılıştan sonra 6-9 ay içinde geri kazanmayı bekleyebilirsiniz, yıllık yatırım getirisi sonraki yıllarda minimum %70 beklenir.
Bununla birlikte, diğer iş türlerinde olduğu gibi, iç mekan oyun alanlarının reel getirisi de değişebilir, çünkü hiçbir işletme aynı değildir, kendi finansal analizinizi yapmalısınız. Finansal analiz detayları için blog sayfalarımızı takip edebilirsiniz.

Top Havuzunuzun kar ve geri dönüşünü belirleyen faktörler aşağıda sıralanmıştır:


Toplam Maliyetiniz Nedir?

İç mekan softplay oyun parkı açmak önemli bir yatırımdır, oyun ekipmanınızı doğrudan üreticiden satın almanız maliyetlerinizi büyük ölçüde azaltacaktır. Balorama, başlangıç sermayenizi büyük ölçüde korumanıza yardımcı olur, bu da yatırımınızdan daha hızlı bir getiri elde etmenizi ve elbette daha yüksek kar elde etmenizi sağlar. Diğer büyük maliyetler kira ve işçiliktir.

Bölgenizdeki Pazarın Durumu Nedir?

Hızlı ekonomik büyüme yaşayan bölgeler daha fazla hacme ve daha az rekabete sahiptir, bu da size daha iyi fırsatlar sunar. Hızlı büyüyen pazarlara girdiğinizde top havuzundan hızlı ve sürdürülebilir bir getiri elde etme şansınız büyük ölçüde artar. Bölgenizde bir pazar analizi yapmak,rakipleri ve potansiyel müşterileri incelemek, pazarınızda ne kadar başarılı olacağınızı gösterir.

İç Mekan Softplay Parkınızı Rakiplerinizden Farklılaştıran Nedir?

İş dünyasında rekabet olur, fakat kendinizi rakiplerden nasıl ayırt edeceğinizi bilmek kazancınızı arttıracaktır. En yeni oyun parkı ekipmanına ve farklı ürünlere sahip olmak göze çarpmanıza yardımcı olur. Türkiye'nin anahtar teslimi iç mekan oyun alanı üreticisi Balorama ile çalışarak rakipler karşısında rekabet üstünlüğünü kazanacak ve oyun alanınızdaki ürünleri her zaman güncek tutabileceksiniz.

Lokasyonunuz iyimi?

Hizmet sektörünün ilk kuralı iyi konumdur. Kapalı oyun alanınızın iyi bir konuma sahip olması çok önemlidir. Top havuzunuzu yaya trafiği yoğun, yüksek görünürlükte bir yere kurmanız çocuk oyun merkezinizin geliri, karı ve yatırım getirisi için çok önemlidir.

Gerekeni Yapmaya Hazır mısınız?

Softplay Parklar motivasyon ve sıkı çalışma gerektirir. Her bir işletmenin yatırım getirisi, sahibinin işi nasıl yürüttüğüne bağlı olarak değişecektir. Balorama’nın desteği ile birleştiğinde en iyi ve en yeni oyun alanı ekipmanına, en uygun fiyata erişim başarı ve başarısızlık arasındaki farkı yaratabilir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.